Jdi na obsah Jdi na menu

Kartonáž

Do našeho výrobního programu patří nejen hnědé skládané kartony, ale i potisknuté a ražené obaly.

  • Od žebrových vložek až po kompletní vnitřní vestavbu, od ražení až po slepení – s moderním strojním vybavením, CAD-systémem a plotrem jsme schopni velice individuálně splnit Vaše přání.
  • Do našeho sortimentu patří i obaly pro těžké a rozměrné zboží všeho druhu,vyrobené z robustní lepenky ve vysoké kvalitě,včetně třívrstvé vlnité lepenky.
  • Program završují standardizované a individuální přepravní obaly pro nejrůznější oblasti použití. Mimo vývoj a výrobu obalů Vám poskytujeme k dispozici skladovací kapacitu v našem automatizovaném skladu s vysokými regály. Strojní vybavení naší výroby odpovídá nejnovějším standardům vybavení a je zcela zaměřeno na hospodárný průběh a vysoké kvalitativní požadavky našich zákazníků.

S naší velkou skladovací kapacitou jsme schopni zajistit vysokou flexibilitu dodávek s současně minimalizovat Vaše vlastní skladování. Regálový sklad má 21.000 skladovacích míst a přídavný blokový sklad dalších 17.000.

Jsme výhradním zástupcem jednoho z největších a nejmodernějších výrobců kartonáže v Evropě Liebensteiner Kartonagenwerk GmbH se sídlem v Německu, v bezprostřední blízkosti bývalého hraničního přechodu Broumov a dálnice D4

(certifikáty ISO 9001:2000 a FEFCO, což je norma stanovená Evropskou federací výrobců vlnitých lepenek, a navazuje na normy ASSCO a ČSN.)

 

Náhledy fotografií ze složky kartonáž